Hoe krijg ik een goede prijs voor parkeren op de luchthaven? 4 tips van de experts

Altijd, altijd, altijd vooraf reserveren!

Het is niet zo leuk of interessant om parkeren op de luchthaven te boeken, daarom denken veel mensen er liever niet over na en komen ze gewoon opdagen.

Hoewel het zeldzaam is dat je geen plek voor jezelf zult vinden, betaal je altijd de kansen als je gewoon naar de poort rockt.

Dat komt omdat deze gate-prijs, zoals we het noemen, normaal gesproken ongeveer 60% duurder is dan vooraf reserveren met een prijsvergelijkingssite of de parkeerplaats direct.

De parkeergarages weten dat als je een vliegtuig moet halen, je geen tijd hebt om ergens anders te zoeken als de prijs hoog is. En daar profiteren ze volledig van.

Boek in plaats daarvan uw parkeerplaats op de luchthaven wanneer u de andere reisbenodigdheden zoals verzekeringen en autoverhuur regelt. U krijgt niet alleen meteen een betere deal, maar u kunt ook door verschillende parkeergarages bladeren en de parkeerplaats kiezen die u het beste bevalt.

Gebruik een prijsvergelijkingssite

Als u zowel tijd als geld wilt besparen, kunt u natuurlijk een prijsvergelijkingssite het harde werk voor u laten doen.

In plaats van zelf individuele parkeergarages te onderzoeken, hebben vergelijkingssites voor luchthavenparkeren een database met de parkeerterreinen die voor u zijn aangelegd, inclusief prijzen. Makkelijk!

Maar wacht … er is meer!

Wanneer u luchthavenparkeren rechtstreeks bij de parkeergarages koopt, brengen ze u de volledige prijs in rekening of bieden ze slechts kleine kortingen. Ga lang parkeren Schiphol karel tarieven na.

Maar vergelijkingswebsites kopen in bulk ruimtes tegen onderhandelde tarieven en geven deze besparingen vervolgens aan u door.

Dus in plaats van dat u het volledige tarief betaalt, doorzoeken vergelijkingssites de hele markt en citeren de beste deals, wat betekent dat u alles tot 30% korting krijgt terwijl u de volledige keuze aan opties heeft! Kijk ook of er speciale deals zijn voor hotelverblijf bijvoorbeeld bij Schiphol NH hotel.